Het oneindige verhaal

Alles komt tot leven op het theaterpodium bij de grote zaalproductie van Het Laagland: ‘Het Oneindige Verhaal’ (naar het beroemde boek van Michael Ende en de filmhit ‘The Neverending Story’). De feestelijke première op 25 september om 19.00 uur was de start van de internationale tournee. En dat belooft wat na het succes van ‘Ronja de Roversdochter’, in 2007 goed voor meer dan 25.000 bezoekers in Nederland en België.

‘Bewonderenswaardig. Temeer daar de boodschap, doe wat je (wezenlijk) wilt en blijf jezelf! fier overeind blijft in een theatraal fata morgana’. *** De Volkskrant 28 september 2010.

‘Twee uur duurt Het Oneindige Verhaal, een lange zit voor een kindervoorstelling. Maar het vliegt in dit geval om en is geen minuut te veel’. Gooi en Eemlander 15 november 2010.

 

 

 

 

Credits regie: Inèz Derksen, spel: Benny Ceuppens, Kevin Hassing, Ronald Ambrust, Folmer Overdiep, Ron van Lente, Ananda Puyk, Stefanie van Pelt, Désirée Snackey. Theaterbewerking: Bastiaan Zuijderland, Poppen- en objecten: Tg. Winterberg (Marlyn Coetsier en Meike van den Akker), vormgeving: Bastiaan Zuijderland, kostuumontwerp: Verdieping 3, lichtontwerp: Roland de Jong, decorbouw en techniek: Cris Gorissen, geluid: Maurice Huydts, regie-assistentie: Esther Schouten, script- en dramaturgisch advies: Esther de Koning, Silvia Andringa, productie: Anna Trentelman, Susanne Weijers.